fbpx

Contact

Heb je vragen over de escape-room? Neem dan contact op via onderstaand formulier, bel: 085-8881101 Heeft u onze FAQ pagina al gelezen, hier staan de veelgestelde vragen. Onderaan kunt u de FAQ ook vinden.  

  Wij zijn zeer serieus bezig met veiligheid. Alles over de veiligheid staat op onderstaande pagina. Liever direct contact? Bel of mail ons dan info@escaperoom-berkel.nl of 085-8881101 https://escaperoom-berkel.nl/veiligheid/
  Ja de deur gaat écht op slot. Uiteraard is er een noodknop, de deur kan dus altijd direct open. Wanneer de noodknop gebruikt wordt is het spel voor iedereen afgelopen!
  Mocht het je niet lukken om binnen het uur de deur zelf open te maken dan hoef je niet bang te zijn dat je voor altijd vast zit. Na 60 minuten openen wij de deur(en), je kan dan veilig de kamer verlaten.
  Nee, al onze kamers spelen zich binnen af. Dus ook de Camping!
  Om het spel leuk te houden voor iedereen zijn de volgende items niet toegestaan in onze kamers.
  • Horloges
  • Smartwatches
  • Sporthorloges
  • Telefoons
  • Aanstekers
  • Eten
  • Vloeistoffen/Drinken (dus ook géén water)
  • Huisdieren
  Ons adres: Industrieweg 47 2651 BC Berkel en Rodenrijs
  Jazeker, sterker nog. volwassenen hebben het vaker moeilijk dan kinderen. De kamer is dus zeker uitdagend voor volwassenen én kinderen. Door de verschillende soorten puzzels en de special effects blijft iedereen bezig.
  Dat is helemaal aan jou, als jij denkt dat jij het aan durft mag je komen spelen. Maar bedenk dat de adviesleeftijd niet zo maar bedacht is. Indien je tijdens het spel wil stoppen bedenk dan goed dat het spel voor iedereen stopt.
  Betalen kan per PIN of met gepast geld, i.v.m veiligheid is er bij ons géén contant geld/wisselgeld aanwezig.
  Geen paniek, de ruimtes zijn erg ruim, elke ruimte heeft een noodknop dus je kan altijd direct naar buiten. Je bent continu bezig waardoor je minder snel last zal hebben van je claustrofobie.
  Alleen bij de Campingkamer en Willy’s Chocolate Factory kunt u eventueel mee spelen. Hier zitten geen fysiek zware opdrachten in, uiteraard kunt u zelf het beste in schatten of het spelen van een escaperoom niet te spannend is. Onze House of Demons/Gekke Buurman kamer is niet geschikt voor zwangere, hierin zit minimaal één opdracht wat voor sommige zwangere vrouwen niet geschikt is. Twijfelt u? Neem dan contact met ons op.
  Alleen onze Campingkamer is rolstoel vriendelijk, let wel. Enkele puzzels zijn niet te bereiken met de rolstoel, samen met andere spelers kunt u de kamer oplossen.
  Ja, onze kamers hebben een airco.

  FAQ – Kinderfeestje

  Dankzij verschillende aanpassingen en de extra begeleiding is de minimale leeftijd 10 jaar.
  Wil je met meer dan 8 kinderen komen? Neem dan voor het reserveren contact met ons op.
  Ja. er moet minimaal één volwassene mee naar binnen. Uit ervaring weten wij dat er bijna altijd één of meerdere kinderen aanwezig zijn die het toch wel erg eng vinden. Om vervelende situaties te voorkomen is het verstandig dat er een volwassene mee naar binnen gaat.
  Ja, ook bij kinderfeestjes moet er een volwassene mee naar binnen. Kom je met 8 kinderen? Dan is de volwassene gratis.