fbpx
Close

De Camping

Een luxe camping blijkt een waardeloze, vieze, kleine camping te zijn.

Jullie hebben een caravan gehuurd op camping Aafke.In de advertentie werd een luxe caravan beloofd, van alle gemakken voorzien.Bovendien waren de faciliteiten van een zeer hoog niveau.Echter blijkt hier niets van waar te zijn. Het gaat om een oude “sleurhut”De elektrische installatie is slecht, er zijn geregeld gaslekken en ook het animatieteam is van zeer matige kwaliteit.

Kortom je bent genept en wil zo snel mogelijk weg. De campingbaas, -een oud K one fighter met een paar grote pittbulls- is er niet blij mee met de klachten en is onderweg om verhaal te halen.

Binnen een uur is hij bij je om je op wat voor manier dan ook op andere gedachten te brengen.Uiteraard wil je hier niet op wachten en wil je zo snel mogelijk weg.Maar om te ontsnappen heb je wel de code van de uitgang nodig. 

Belangrijk om te weten

15 minuten

Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten vooraf aanwezig bent.

Minimale leeftijd

Vanwege de  verrassende effecten kan deze kamer als spannend ervaren worden. Daarom is de minimale leeftijd voor deze kamer 12 jaar.
Onder de 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Kom je met veel kinderen, neem dan vooraf contact met ons op. Jonger dan 12? Kijk dan bij onze kinderfeest arrangementen.

2- 8 personen

De camping is geschikt voor 2-8 personen. I.v.m veiligheid en het speelplezier maken wij hier géén uitzondering in.

De kosten

Maandag - Donderdag


2 personen: €34 p.p.
3 personen: €28 p.p.
4 personen: €25 p.p.
5 personen: €20 p.p.
6 personen: €18 p.p.
7 personen: €17 p.p.
8 personen: €16 p.p.

Vrijdag - Zondag (en feestdagen)

2 personen: €36 p.p.
3 personen: €30 p.p.
4 personen: €26 p.p.
5 personen: €22 p.p.
6 personen: €20 p.p.
7 personen: €19 p.p.
8 personen: €18 p.p.