fbpx

Vanwege de puzzels, de spanning en de schrikelementen is de minimale adviesleeftijd voor deze spannende escape room 12 jaar. Ben je jonger dan 12 en wil je mee doen dan is dat mogelijk. Dit is op eigen verantwoording.  Vanwege de moeilijkheidsgraad van de kamer raden wij aan dat er minimaal 2 volwassenen de kamer spelen.

De gekke buurman is dezelfde escape room als de house of demons, de gekke buurman speelt zich af in dezelfde ruimte, heeft dezelfde puzzels maar is minder spannend.

Er is een huis die volgens de vele verhalen bezeten zou zijn door kwade geesten en demomen. Jullie zijn naar binnen gegaan maar dat was niet zo slim, de deur is achter je dicht gevallen en je kan niet meer terug. Langzamerhand kom je er achter dat er nog maar één manier is om naar buiten te komen, wat er gaat gebeuren weet je niet maar één ding weet je zeker je wilt hier zo snel mogelijk weg. 

Belangrijk om te weten:

2-6 Spelers

De gekke buurman is geschikt voor 2-6 spelers. In verband met spelplezier en veiligheid maken wij hier géén uitzondering op.

12+

Vanwege de spannende elementen en de puzzels is de adviesleeftijd 12 jaar en ouder. Ben je jonger en wil je het toch proberen? Dan mag je mee spelen op eigen verantwoording

Effecten

De gekke buurman bevat licht, rook en geluidseffecten.

Mindervalide

De gekke buurman is helaas niet geschikt voor mindervalide die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. Ben je slecht ter been geef dit dan aan. Sommige puzzels kunnen dan worden aangepast.

Moeilijkheidsgraad

3.25/5

Wiskundige puzzels

1/5

Zoek Puzzels

2.5/5

Spanning

3.4/5