fbpx

Escape Game voor thuis

OPERATION MINDFALL
OP LOKATIE

Escaperoom Berkel presenteert in samenwerking met  Live Escape Rotterdam Operation Mindfall op lokatie, een nieuw Adventure Game dat we kunnen opzetten bij u thuis.

 

Operation Mindfall op lokatie is daardoor uitermate geschikt voor tijdens deze crisis. We bezorgen het spel bij thuis voor de deur en halen het na 2 uur weer bij u op. Na elk spel wordt het spel volledig gedesinfecteerd en u komt nooit in direct contact met onze gamemasters.

 

Operation Mindfall op lokatie combineert elementen van Live Escape Games en Augmented Reality tot één team-spel!

 

Stap in het midden van een undercover spionage operatie. Uw team van geheim agenten hebben geheime informatie gekregen over Spider Tech, het bedrijf achter een top-geheim onderzoeksprogramma dat, als het succesvol is, hen de kracht zal geven om de menselijke geest te controleren.

 

Spider Tech heeft een sluimerend maar dodelijk virus in het watersysteem gelekt. In slechts 2 uur tijd zullen ze het virus activeren vanaf hun beveiligde HQ servers en krijgen ze controle over onze geest.

 

Onder de codenaam Operation Mindfall moet uw team het anti-virus ontwikkelen en de servers van Spider Tech vernietigen. De druk van buitenlandse overheden neemt toe, de klok tikt door en het lot van de wereld ligt in handen van uw team.

Belangrijk

Dit spel wordt bij u thuis op locatie bezorgt, daardoor kunnen we dit helaas niet bij iedereen aanbieden.
Heeft u één van de volgende postcodes dan kunnen we het spel bij u bezorgen.

2649 Delfgauw

2652 Berkel en Rodenrijs

2662 Bergschenhoek

2906 2907 en 2908 (Capelle aan den IJssel)

3056 t/m 3059 Rotterdam

3067 t/m 3069 Rotterdam oost

 

 

Prijzen