fbpx

Escape room voor 2 personen

Helaas zijn de meeste escape rooms geschikt voor minimaal 4 personen, onze escape rooms zijn zo aanpasbaar dat alle escape rooms geschikt zijn voor 2 personen.
Een escape room voor 2 personen is extra uitdagend, er is minder verwarring, je maakt meer mee maar er zijn ook minder handen en ogen. Je zal dus goed en snel moeten samenwerken om alle opdrachten en puzzels te doorlopen. Dacht jij dat een Ikea kast in elkaar zetten een goede relatie test is? Kom dan een keer een escape room voor 2 personen spelen.

Onze escape rooms

De camping

Willy's Chocolate Factory

House of Demons

Belangrijk om te weten:

Maximum spelers

Let goed op het maximum aantal spelers voordat je reserveert. Vanwege spelplezier en veiligheid maken wij géén uitzondering op het maximum aantal spelers

Leeftijd advies

Vanwege de spanning en puzzels in de escape rooms hebben wij een minimale adviesleeftijd. Ben je jonger en wil je toch mee spelen? Dat mag, uiteraard is dit op eigen verantwoordelijkheid.

Effecten

De escape rooms bevatten licht effecten geluidseffecten en andere special effects.

Mindervalide

Alleen de campingkamer is volledig geschikt voor mindervalide. Ben je slecht ter been of maak je gebruik van een rolstoel of rollator, lees dan eerst alle informatie goed door of neem contact met ons op.