fbpx

Escape rooms voor 7 personen

Helaas zijn de meeste escape rooms geschikt voor maximaal 6 personen, onze escape rooms de camping is aanpasbaar en daardoor geschikt voor 7 personen.
Een escape room voor 7 personen is extra uitdagend, er is veel meer verwarring, iedereen denkt er anders over, soms mis je iets omdat de andere het al opgelost hebben. Maar je hebt ook extra veel handen en ogen. Je zal dus goed en snel moeten samenwerken om alle opdrachten en puzzels te doorlopen. Kan jij alle meningen en verwarringen aan? Kom dan een keer een escape room voor 7 personen spelen.

Onze escape rooms voor 7 personen

De camping

Belangrijk om te weten:

Maximum spelers

Let goed op het maximum aantal spelers voordat je reserveert. Vanwege spelplezier en veiligheid maken wij géén uitzondering op het maximum aantal spelers

Leeftijd advies

Vanwege de spanning en puzzels in de escape rooms hebben wij een minimale adviesleeftijd. Ben je jonger en wil je toch mee spelen? Dat mag, uiteraard is dit op eigen verantwoordelijkheid.

Effecten

De escape rooms bevatten licht effecten geluidseffecten en andere special effects.

Mindervalide

Alleen de campingkamer is volledig geschikt voor mindervalide. Ben je slecht ter been of maak je gebruik van een rolstoel of rollator, lees dan eerst alle informatie goed door of neem contact met ons op.