fbpx

Escape rooms voor het hele gezin.

Dankzij de diversiteit aan puzzels, de mate van spanning en de verrassende elementen zijn de escape rooms bij escaperoom Berkel geschikt voor het hele gezin. In Willy’s Chocolate Factory en De camping zit spanning in, breinbrekers en leuke uitdagingen. Hierdoor is zijn deze escape rooms geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder(onder begeleiding van volwassenen) . De house of demons is een spannende escape room en perfect geschikt voor de wat oudere spelers, spanning, schrik effecten en lastig puzzels zorgen voor een super spannend uur in deze angstaanjagende kamer. Een complete familie escape room.

Onze escape rooms

De camping

Willy's Chocolate Factory

House of Demons

Belangrijk om te weten:

Maximum spelers

Let goed op het maximum aantal spelers voordat je reserveert. Vanwege spelplezier en veiligheid maken wij géén uitzondering op het maximum aantal spelers

Leeftijd advies

Vanwege de spanning en puzzels in de escape rooms hebben wij een minimale adviesleeftijd. Ben je jonger en wil je toch mee spelen? Dat mag, uiteraard is dit op eigen verantwoordelijkheid.

Effecten

De escape rooms bevatten licht effecten geluidseffecten en andere special effects.

Mindervalide

Alleen de campingkamer is volledig geschikt voor mindervalide. Ben je slecht ter been of maak je gebruik van een rolstoel of rollator, lees dan eerst alle informatie goed door of neem contact met ons op.