fbpx

House of Demons | Spannende escape room 

 

Vanwege de puzzels, de spanning en de schrikelementen is de minimale adviesleeftijd voor deze spannende escape room 16 jaar. Wil je deze escape room spelen en ben je nog géén 16 jaar dan mag dat op eigen verantwoording. 

De house of demons is ook beschikbaar in een minder spannende versie, “De gekke buurman”.  De gekke buurman is dezelfde escape room, met dezelfde puzzels, in dezelfde ruimte maar bevat minder schrik elementen en speel je in een andere sfeer. 

Er is een huis die, volgens de vele verhalen, bezeten zou zijn door kwade geesten en demonen. Het verhaal gaat dat er op een geheime plek in het huis geesten worden opgeroepen. Alleen vanaf dat punt kan je het stoppen. Durf jij de uitdaging aan?

Belangrijk om te weten:

2-6 Spelers

De house of demons is geschikt voor 2-6 spelers. In verband met spelplezier en veiligheid maken wij hier géén uitzondering op.

16+

Vanwege de spannende elementen en de puzzels is de adviesleeftijd 16 jaar en ouder. Ben je jonger en wil je het toch proberen? Dan mag je mee spelen op eigen verantwoording

Effecten

De house of demons bevat licht, rook en geluidseffecten.

Mindervalide

De house of demons is helaas niet geschikt voor mindervalide die gebruik maken van een rolstoel of scootmobiel. Ben je slecht ter been geef dit dan aan. Sommige puzzels kunnen dan worden aangepast.

Moeilijkheidsgraad

3.25/5

Wiskundige puzzels

1/5

Zoek Puzzels

2.5/5

Spanning

3/5
WhatsApp chat