fbpx

Waarom een escape room als bedrijfsuitje de beste keuze is.

Maak kennis met de escape rooms

In Nederland schieten de escape rooms als paddenstoelen uit de grond. Niet zo raar natuurlijk, deze kamers dienen namelijk als een ontzettend leuke plek voor allerlei soorten gelegenheden. Van een verjaardag tot aan een bedrijfsuitje, een escape room bezoeken is altijd leuk. Het kan natuurlijk zijn dat je nog nooit een escape room hebt bezocht. Wat zijn nu echt de redenen dat je dit wel eens zal moeten doen voor een bedrijfsuitje? Dat gaan we jou vandaag laten zien!

Een dag vol spanning en sensatie

Het leukste aan een escape room is dat je zeker weet dat je een personeelsuitje vol met spanning en sensatie beleeft. Tijdens het oplossen van de raadsels zal je in een snel tempo aan het werk moeten gaan. Een kamer geheel in horror stijl, of toch een WO2 kamer? Door de grote verscheidenheid aan verschillende thema’s zal je elke keer weer je hartslag in je nek voelen. Dit is toch veel leuker dan een bezoekje aan een of andere dierentuin?

Actief aan de slag

Voor de mensen die denken dat een escape room een beetje achterover zitten is hebben we slecht nieuws (of eigenlijk goed nieuws), een escape room is namelijk meer inspanning dan je denkt. Iedere minuut ben je bezig met nadenken over alle mogelijke soort raadsels. Er zit wel degelijk een bepaalde tijdsdruk achter, vaak heb je een uur om de kamer uit te komen. Doe je dit niet dan heb je helaas verloren. Het oplossen vergt niet alleen een heldere geest, maar ook adrenaline en een goed analytisch denkvermogen. Dit is voor een bedrijfsuitje dé beste manier om iedereen een leuke dag te bezorgen. Aangezien iedereen aan de slag zal moeten heeft iedereen de tijd van zijn of haar leven tijdens het personeelsuitje.

Wordt één met de groep

Een andere reden waarom de escape room zo’n topkeuze is voor een leuke dag is dat je echt hecht wordt met de groep. Dit maakt het een uitstekende groepsactiviteit voor bijvoorbeeld bedrijfsfeestjes. Iedereen in de groep heeft zo zijn eigen vaardigheden en talenten. Tijdens het oplossen van de raadsels zal iedereen betrokken moeten worden, dit is de enige manier om op tijd uit de kamer te komen. Door samen de handen in elkaar te steken en door samen één grote groep te vormen zal iedereen dichter naar elkaar toe groeien. Je leert de ander werkelijk waar op een andere manier kennen, dit kan erg bijzonder zijn voor het bedrijfsuitje.

Conclusie

Dit zijn natuurlijk nog lang niet alle redenen waarom een bezoekje aan een escape room een erg goede keuze is. Ben jij nu ook geïnteresseerd in het oplossen van een mysterie en wil je samen met een groep een escape room bezoeken dan kan je hier op de site een aanbod vinden van verschillende escape rooms. Voor je het weet heb je een bedrijfsuitje escape room achter de rug waar je voor een ontzettend lange tijd aan terug zal denken. Direct reserveren? Klik dan hier
Nog niet overtuigd? Kijk dan eens bij de reviews van escape room Berkel (klik hier)

Combineer een escape room met een diner arrangement en heel het bedrijfs uitje is in één keer geregeld.

Escape room Diner arrangement